Turprogram
Kystkulturlandskap på Vestlandet
Turprogram
TURPROGRAMMET FOR KONFERANSEN:


NORDATLANTISK KULTURTREFF I NORDHORDLAND.

 

BUSSTUR I NORDHORDLAND.

     

Kl 8:30. Avreise med buss fra Strilatun: Asbjørn Nagell Toft som arbeider ved landbrukskontorer i Radøy kommune er guide på denne turen som går rundt i Nordhordland.

        

Kl 8:45Første stopp er Hjortefarmen. Her vil daglig leder Lars Øyvind Hillestad orientere om denne spesielle driftsformen.

 

Kl 9:15Avreise fra Hjortefarmen til Vevstova på Dale på Radøy. Her vil Aud Marit Halland, leder i Nordhordland husflidslag ta imot og fortelle om driften av vevstova. Kaffe og ferske Stompekaker serveres her.

Bussen parkerer like ved.

 

Kl 10:00Vi går samlet til sauebonden Kåre Hole like ved vevstova. Han har flere typer sauer. Vi skal få se flokken hans med villsau. Kåre Hole og Eli Bjørklid vil orientere om sau og kulturlandskapet på garden. Om værgudene er på vår side skal vi gå litt i kulturlandskapet.

 

Kl 11:00Avreise til Hillesvåg Ullvarefabrikk med omvisning i fabrikken og handel i butikken. Besøk i ”Husflidens hus”, basen til Nordhordland husflidslag ligger like ved fabrikken. Her har medlemmenes i laget stilt ut sine produkter. Mulighet for handel av flotte handverksprodukter.

 

Kl 11:30-13:00Lunsj. Husflidslaget er vertskap. En deler seg i to grupper, en spiser lunsj og en har omvisning. Så bytter man. Høgre siden i bussen går til Husflidens hus mens venstre siden går til omvisning i fabrikken.

 

         Kl 13:30 Avreise fra Hillesvåg  Ullvarefabrikk
          til Strilatun. PRESIS:

 

VÆR PRESIS TIL ALLE TIDSPUNKT.

DET ER TETT PROGRAM OG FOLK SOM VENTER PÅ

OSS TIL DE ANGITTE TIDSPUNKT.


Kan bli endringer i programmet.

Nyeste kommentarer

25.04 | 11:32

Hei. Vi vil gjerne vere med Sommerakademiet til Ytre Hebridene og melder oss hermed på : Eldbjørg Saure Lokøy og Kari Longva. Håper det er plass til oss.

11.02 | 07:07

Hello I would like the details of the 2022 conference please

01.09 | 12:10

Hej - alla ull och får vänner på Västerålen!! Längesedan - tyvärr.
Nu åker jag till Kirgyzistan igen så jag kan inte komma på den här conerensen - tyvärr.

20.03 | 10:54

Hi Alastair.
There are not many details for the conference on the Isle of Man 2017 yet. If you could send me an e- mail on sa@somak.no l would send it futher on